shop 0

ScandiSense Erhverv

VEJEN TIL EN SUNDERE VIRKSOMHED

SMÅ VANEÆNDRINGER - STORE RESULTATER

Sundhed på arbejdspladsen

Sundhed bliver lettere sammen – også på arbejdspladsen. Netop derfor tilbyder ScandiSense sundhedsrelaterede ydelser og forløb til virksomheder, organisationer, institutioner og kommuner over hele landet.

Forløbene varetages af vores specialiserede fagteam, som bl.a. rummer en klinisk diætist, en psykolog, en læge, en biokemiprofessor, vanecoaches, opskriftudviklere, kostvejledere og træningsfagligt personale. Den brede faglighed betyder, at forløbene kan skræddersys, så de matcher netop jeres ønsker og behov.

RESULTATERNE FRA SENSE-FORLØB I KERTEMINDE KOMMUNE - SE MERE

Sund håndsrækning til
danske arbejdspladser

Læs pressemeddelse

ARBEJDSGLÆDE

ØGET TRIVSEL, ENERGI OG ARBEJDSGLÆDE Arbejdsglæd

Arbejdsglæde hænger sammen med fysisk, mental og social sundhed. Styrkelse af sundhedskulturen på arbejdspladsen vil derfor øge energi- og trivselsniveauet for den enkelte medarbejder samt reducere risikoen for livsstilssygdomme.

Desuden vil medarbejdertilfredshed, sygefravær og produktivitet påvirkes positivt. Investering i sundhed betaler sig – både for den enkelte medarbejder og for arbejdspladsen.

JA TAK, JEG VIL GERNE KONTAKTES VEDR. SUNDHEDSTILBUD

EFFEKTER AF SUNDHEDSFORLØB

Videnskabelige studier viser, at der for den enkelte virksomhed og dens medarbejdere er en række positive effekter af sundhedsforløb:

 • Fravær reduceres typisk med 10-30 %
 • Medarbejdernes generelle sundhed og jobtilfredshed stiger
 • Produktiviteten øges

Studierne viser desuden, at den optimale effekt opnås, hvis forløbet tilpasses den enkelte virksomhed samt den enkelte medarbejder, og hvis virksomheden bevidst arbejder med medarbejdersundhed.

Kilder:
Annual Review Public Health, 2008, 29, 303-323.
Health Affairs 2010, 29, 1-8.
American Journal of Health Promotion, 2011, 15, 296-320.
Læs udtalelser fra eksperter her

 

“Vi har hos FOA Holstebro haft 10-ugers sundheds- og vægttabsforbøb for 45 af vores medlemmer. Det har været et særdeles veltilrettelagt forløb, som har givet vores medlemmer redskaber og motivation til at fortsætte livsstilsændringen.

Sense gør det nemt at leve sundt, og underviserne fra ScandiSense har med deres positive væremåde og indsigt i de mentale faktorer formået at få folk til at tage ansvar og hjulpet med at knække koden til den nye livsstil”

Dorthe Larsen
Faglig sekretær, FOA Holstebro

VISION OG MÅL

Det skal være let at leve sundt. Med små, realistiske vaneændringer er det ScandiSenses vision at skabe fysisk, mental og social sundhed på arbejdspladsen. Sundhed handler ikke om forbud og restriktioner, men om sund fornuft. ScandiSenses mål er at give virksomheder, organisationer, institutioner og kommuner mulighed for at tilbyde sundhed og langtidsholdbare løsninger til deres medarbejdere.

SKAB VARIGE LIVSSTILSÆNDRINGER

ScandiSense ledes af psykolog Lotte Quist Michaelsen og vanecoach Jørgen Michaelsen og drives sammen med kostvejleder og forfatter Suzy Wengel og professor Jesper Wengel, der står bag livsstilskonceptet Sense. Lotte og Jørgen vil sammen med det højt specialiserede team fra ScandiSense motivere og inspirere til varige livsstilsændringer på en levende, autentisk og nærværende måde.

KOSTVEJLEDNING UD FRA SENSE - SLANK MED FORNUFT

Kostværktøjet Sense er udviklet af kostvejleder og forfatter Suzy Wengel. Med Sense får du simple guidelines til en sund levevis. Du kan med få ændringer ’sense’ den mad, du plejer at spise. Der er ingen forbud og restriktioner – du skal blot lære at bruge din sunde fornuft. Sense er svaret, både hvis du ønsker at tabe dig, og hvis du blot ønsker at leve lidt sundere. Sense er for alle, og netop derfor er Sense blevet danskernes foretrukne metode til vægttab og sund livsstil.

FYSISK, MENTAL OG SOCIAL TRIVSEL

Sundhed skal forstås bredt, og derfor har ScandiSense fokus på både kost, motion, mentale faktorer og fællesskabets betydning. Når viden om sundhed skal omsættes til aktiv handling, er mentale værktøjer til fastholdelse af motivation og vaneændringer således helt afgørende, og det samme gælder det kollegiale fællesskab. Med støtte fra arbejdspladsen bliver det lettere at implementere nye vaner og fastholde den sunde livsstil. Sundhedsforløb på arbejdspladsen kan derfor gøre en stor forskel.

Få et helt nyt syn på sundhed og vægttab

Book et foredrag eller en workshop med en af vores dygtige foredragsholdere og få et helt nyt syn på sundhed og vægttab. Helt grundlæggende skal det være let at leve sundt. Forbud og restriktioner er ikke vejen frem. Små vaneændringer, derimod, giver store resultater. Bliv inspireret og motiveret til en sund livsstil, som holder på sigt.

Book et foredrag eller en workshop

SCANDISENCE TILBYDER

FÅ ET TILBUD - DER NETOP PASSER TIL DIN VIRKSOMHED

ScandiSense tilbyder sundhedsløsninger med fokus på såvel fysiske, mentale og sociale faktorer. Vælg mellem en bred vifte af sundhedsrelaterede ydelser og sammensæt præcis det forløb, der matcher jeres behov og ønsker.

 • Kostvejledning
 • Sundheds- og vægttabsforløb
 • Produktiviteten øges
 • Foredrag
 • Workshops
 • Sundhedstjek
 • Kropsanalyse
 • Sundheds- og vanecoaching
 • Vejledning i motion og bevægelse
 • Motionsarrangementer
 • Sense kantinesparring
 • 360 graders sundhedsevaluering
 • Udvikling af sundhedsstrategi

KONTAKTFORMULAR

Uforpligtende kontakt vedr. ScandiSense Akademiets uddannelser *

Ved ønske om telefonisk kontakt bedes telefonnummer oplyst ovenfor.

Registrer dine håndfulde,
følg din udvikling,
find Sense-opskrifter og
planlæg dine spisekasser
med en Sense-App

Sense - App