shop 0

Scandi Sense Task Force


Vores mission er at hjælpe folk til at finde egen vej med Sense. Det gør vi gennem faglighed, nysgerrighed og god tone. Vi hjælper primært medlemmer af vores Facebookgruppe "Sense - slank med fornuft - spørgsmål og svar", hvor vi også går til kamp mod madmyter. Her kan du se de personer, som indgår i vores taskforce:

Suzy Wengel

Stifter, administrator og ordstyrer

Suzy er ophavskvinde til Sense, som hun udviklede efter selv at have opnået et vægttab på 40 kilo. Suzy arbejder i dag med at udvikle Sense, holde foredrag og skrive bøger om kostkonceptet.

Ida Holm

Administrator og ordstyrer

Ida er uddannet kostvejleder og VaneCoach. Hun arbejder som selvstændig Sense-vejleder og er desuden administrator i den store Facebook- gruppe samt kogebogsforfatter til Sense-bøger.

Lotte Noe

Administrator og ordstyrer

Lotte er Sense-teamets kliniske diætist. Hun arbejder som Sense-vejleder, og fungerer samtidig også som administrator i den store Facebookgruppe.

Rikke Augustinus

Ordstyrer

Rikke er uddannet ergoterapeut og er som sådan optaget af at hjælpe mennesker, så de kan hjælpe sig selv. Siden 2016 har hun været frivillig ordstyrer i den store Facebookgruppe.

Sine Lund Jørgensen

Ordstyrer

Sine er uddannet professionsbachelor i Ernæring og Sundhed. Hun arbejder som Sense-vejleder i Nyborg og er desuden ordstyrer i den store Facebookgruppe.

Christina Clausen

Ordstyrer

Christina er uddannet professionsbachelor i Ernæring og Sundhed. Hun arbejder som ordstyrer i den store Facebookgruppe, hvor hun hjælper medlemmerne til at finde deres vej med Sense.

Lone Andersen

Administrator og ordstyrer

Lone arbejder som Sense-vejleder og har mange års erfaring med at hjælpe sine klienter til at få et normaliseret forhold til mad. Lone er desuden også administrator i den store Facebookgruppe.

Eva Kaastrup Jensen

Administrator og ordstyrer

Eva er oprindeligt uddannet socialrådgiver, men har de sidste mange år arbejdet som Sense-vejleder på Als. Eva er samtidig administrator og ordstyrer i den store Facebookgruppe.

Susanne Kemp

Ordstyrer

Susanne er uddannet sygeplejerske, Sense-vejleder, Mentor i mad & psyke samt vane- og overspisningscoach. Hun fungerer som ordstyrer i den store Facebookgruppe.

Bodil Cramer

Ordstyrer

Bodil er uddannet socialformidler, Vane- og overspisningscoach samt Mentor i mad & psyke. Hun fungerer som ordstyrer i den store Facebookgruppe.

Asta Nissen

Ordstyrer

Asta er lektor i sundhedsvejledning og Mentor i mad & psyke. Hun arbejder med vægttab og mental sundhed og fungerer desuden som ordstyrer i den store Facebookgruppe.

Kirsten Jensen

Ordstyrer

Kirsten arbejder som leder af en innovations- afdeling i fødevarebranchen, hvor hun udover mad også har fokus på mennesker og sundhed. Kirsten er samtidig ordstyrer i den store Facebookgruppe.

Trine Skov-Nielsen

Ordstyrer

Trine er uddannet pædagog, kostvejleder, Mentor i mad & psyke samt overspisningscoach. Hun arbejder som Sense-vejleder i Holstebro og er desuden ordstyrer i den store Facebookgruppe.

Maria Larsen

Ordstyrer

Maria arbejder som sygeplejerske. Hun er tidligere overspiser og har selv ændret sin kost ved hjælp af Sense. Maria fungerer som ordstyrer i den store Facebookgruppe.

Eva Nissen

Ordstyrer

Eva er uddannet kostvejleder. Hun har en generel interesse i kost, sundhed og varige vægttab. Udover at være kostvejleder er Eva ordstyrer i den store Facebookgruppe.

Lene Bjerregaard

Ordstyrer

Lene er uddannet sygeplejerske og arbejder på en professionshøjskole med sundhedsfaglig forskning. Ved siden af sit arbejde her, fungerer hun som ordstyrer i den store Facebookgruppe.

Nanna Lynge

Ordstyrer

Nanna har specialiseret sig i at hjælpe kvinder med at få et mere afslappet og naturligt forhold til mad og krop. Herudover fungerer Nanna som ordstyrer i den store Facebookgruppe.

Tina Lagoni Panduro

Ordstyrer

Tina arbejder som skolelærer og har herudover en stor interesse for kost og sundhed. Fra januar 2020 er hun også Mentor i mad & psyke. Tina fungerer som ordstyrer i den store Facebookgruppe.

Lotte Quist Michaelsen

Ordstyrer

Lotte er Sense-teamets psykolog. Hun er desuden faglig direktør i ScandiSense, der står for uddannelser, kurser og forløb til virksomheder, fagprofessionelle og privatpersoner.

Jørgen Michaelsen

Ordstyrer

Jørgen er uddannet VaneCoach og er desuden direktør i ScandiSense, der står for uddannelser, kurser og forløb til virksomheder, fagprofessionelle og enkeltpersoner - alt sammen i Sense-regi.