shop 0

Sense-vejleder

BLIV SENSE-VEJLEDER

GØR DET NEMT FOR DINE KUNDER AT FINDE DIG OG BLIV FAGLIGT OPDATERET

ScandiSense Akademi-uddannelse

Som noget helt unikt kan du med en ScandiSense Akademi-uddannelse blive Sense-vejleder og hermed en del af Sense Netværket. Netværket er et fagligt og professionelt netværk, som har til hensigt at understøtte den enkelte Sense-vejleder bedst muligt samt sikre en fortsat høj faglighed. I netværket kan du hente inspiration til din praksis. Du kan dele, og du kan spørge. Du har direkte adgang til Sense-teamets eksperter og kan få svar på alt fra sundhedspsykologi til ernæring og sundhed. Altid funderet i videnskaben.

Når du har gennemført en ScandiSense Akademi-uddannelse, kan du - via samarbejdsaftale med ScandiSense - vælge at komme med i det faglige netværk af Sense-vejledere. Netværket har til hensigt at understøtte den enkelte Sense-vejleder bedst muligt og sikre en fortsat høj faglighed. Som Sense-vejleder er det således vigtigt, at du er opdateret med den nyeste sundhedspsykologiske og ernæringsfaglige viden.

Som Sense-vejleder registreres du på sensekost.dk/scandisense.dk med firmanavn og link til din hjemmeside og andre relevante sociale medier. Hermed bliver det lettere for dine kunder at finde dig. Professionelt vil du få mulighed for løbende deltagelse i konferencer/events, hvor du kan hente faglig sparring og inspiration til din daglige praksis. Endvidere får du adgang til lukket Sense Uddannelsesgruppe, hvor du vil blive orienteret om nye tiltag og kunne stille spørgsmål til Sense-teamets specialister.

Desuden får du adgang til køb af håndbogen “Sense - kom godt i gang”. Bogen er forbeholdt Sense-vejledere og kan ikke købes i almindelige butikker. Bogen er udviklet som opstartsredskab til dine klienter.  

 

HVORDAN BLIVER JEG SENSE-VEJLEDER

For at blive Sense-vejleder skal du opfylde visse uddannelsesmæssige krav samt gennemføre et eller flere Sense-relaterede kurser (se figur og læs mere nedenfor). Desuden skal du have underskrevet en samarbejdsaftale med ScandiSense.

 

 

 

UDDANNELSESMULIGHEDER

 

  • Er du uddannet kostvejleder eller har en ernærings- eller sundhedsfaglig uddannelse på minimum bachelor-niveau, kan du vælge mellem løsning A, B eller C.
  • Har du anden uddannelsesmæssig baggrund, kan du vælge mellem løsning B eller C.

 

 

mentor_block-img

A. Sense Grundkursus 
for fagprofessionelle

Sense Grundkurset består af 3 moduler (3 kursusdage). 

Der forudsættes basal viden om sundhed og ernæring, og adgangskravet er derfor som minimum en ostvejlederuddannelse eller en ernærings- eller sundhedsfaglig uddannelse på bachelor-niveau.

På kurset får du en overordnet indføring i brugen af kostværktøjet Sense suppleret med basal viden om Sense i et psykologisk perspektiv.  

mentor_block-img

B. Mad & Psyke Mentoruddannelsen 
med speciale i Sense

Mad & Psyke Mentoruddannelsen består af Sense Grundkurset (3 moduler) suppleret med 6 mentormoduler (9 kursusdage i alt). 

Du får specialviden om Sense og arbejder samtidig med forholdet mellem mad og psyke. På den måde lærer du at hjælpe andre til varigt vægttab og et mere afslappet forhold til mad, krop og vægt. Viden, som er særlig vigtig, da der kan 
være langt fra viden om sund livsstil til fastholdelse. 

Når du har afsluttet uddannelsen med en certificering, kan du kalde dig certificeret Mentor i mad & psyke med speciale i Sense.

mentor_block-img

C. Kostvejlederuddannelsen 
med speciale i Sense

Kostvejlederuddannelsen med speciale i Sense består af Sense Grundkurset 
(3 moduler) samt 6 kostvejledermoduler 
(9 kursusdage i alt). 

Du får specialviden om Sense og arbejder samtidig i dybden med ernæring og sundhed. Har du en sundhedsfaglig, men ikke en specifik ernæringsfaglig baggrund, kan du med fordel vælge Kostvejlederuddannelsen med speciale i Sense. 

Når du har afsluttet uddannelsen med en certificering, kan du kalde dig certificeret Kostvejleder med speciale i Sense.

SENSE GRUNDKURSUS FOR FAGPROFESSIONELLE

MAD & PSYKE MENTORUDDANNELSEN MED SPECIALE I SENSE

KOSTVEJLEDERUDDANNELSEN
MED SPECIALE I SENSE

Tilmeld dig Facebook-gruppen ScandiSense Akademiet for løbende information om vores uddannelser

mentor-img

Samarbejdsaftale

Både Mentor- og Kostvejlederuddannelsen samt Sense Grundkurset giver mulighed for at blive Sense-vejleder og hermed en del af Sense Netværket. Ønsker du dette, underskrives samarbejdsaftale med ScandiSense.

SE SAMARBEJDSAFTALE


GDPR - privatlivsbeskyttelsespolitik:
Når du deltager i en ScandiSense Akademi-uddannelse eller et kursusforløb, accepterer du automatisk vores persondatapolitik.
Læs mere her.